Omgeving

B&B Ut Kantuurke ligt in  Midden Limburg, op loopafstand van natuurgebied Het Leudal. Men kan kiezen uit verschillende wandel- en fietsroutes en allerlei outdoor activiteiten in de directe omgeving. Routekaarten en uitleg zijn gratis beschikbaar in de B&B.  De Maasplassen bij Roermond hebben uitstekende mogelijkheden voor het bedrijven van watersport voor gevorderden, maar zeker ook voor beginners.

 

Denk ook aan de goede naam van Roermond op gebied van shoppen in het prachtige Designer Outlet Centre en het Retailpark. 

Het oude stadscentrum van Roermond heeft veel te bieden aan mensen die houden van gezellig en sfeervol shoppen.

Onze B&B ligt dan ook ideaal voor een weekendje Roermond.

 

Kijk voor meer suggesties op deze site,  https://toeristeninformatienederland.nl/regio/limburg

 

Ligging

B&B Ut Kantuurke ligt aan de Napoleonsweg met aan de achterzijde een wijds uitzicht naar een geheel vrij gebied.

Het weggetje aan de achterzijde wordt alleen gebruikt voor het zeer geringe plaatselijke verkeer.

Aan de voorkant is een eigen parkeerplaats op enkele meters van het huisje.

 

Bereikbaarheid

B&B Ut Kantuurke heeft 1 parkeerplaats voor bezoekers. De bushalte met verbinding naar Roermond (12 km) of Venlo (22 km) bevindt zich op 400 meter afstand van de B&B.

De stad Roermond is vanuit B&B Ut Kantuurke ook prima bereikbaar per fiets. Via het openbaar vervoer of met de auto bent u ook snel in de andere grote steden in de omgeving, zoals Weert (24 km), Venlo (22 km), Eindhoven (55 km), Maastricht (60 km) en Düsseldorf (70 km).

 

B&B Ut Kantuurke ligt ideaal voor het ondernemen van diverse activiteiten.

Er is in de directe omgeving voldoende te doen en te zien op gebied van Natuur, Cultuur , bouwstijlen, kunst, musea kerken, klooster, kastelen, molens, watersport, shoppen ( ook slechts 12 km verwijderd van de Designer Outlet in Roermond), het Witte stadje Thorn (16 km)…